Östgöta marknader logotype

Östgötamarknader

Hjälper dig sälja - Loppis och marknader runt om i Sverige

Varför ska jag gå på loppis?


© Därför att det är ett sant folknöje!

Annat var det förr i tiden, då denna typ av marknader ansågs som ruffiga och de som besökte dem var nog inte heller guds bästa barn. Idag har loppistrenden vuxit sig stark och konceptet är väletablerat då det finns mängder av loppisar att välja bland. Kanske föredrar man en gårdsloppis där de som bor på gården ställer ut, eller så vill man besöka stora och välorganiserade loppisar inne i storstäderna. Loppisarna är idag så accepterade att man på en del ställen till och med tagit steget in på fina och moderna gallerior där det bedrivs marknad.

Vad man än väljer så finns det alltid chans att göra det där fyndet man inte trodde var möjligt, eller om man säljer, få lite tillskott i kassan.

Hos oss, Östgötamarknader är alla välkomna! Privatpersoner, skolklasser, nya som gamla svenskar och även designers skapar en oslagbar mix och gör tillsammans att våra marknader omges av en härlig atmosfär. Det är enkelt att besöka våra marknader och vi försöker alltid välja de bästa platserna att bedriva loppis på.

Så har du aldrig testat att sälja på, eller besökt en loppis förut, välkommen!

Läs mer om loppisar på Wikipedia.

Två trevliga filmer från våra megaloppisar:

Film 1

Film 2

 Perfekt miljöval