Östgöta marknader logotype

Östgötamarknader

Hjälper dig sälja - Loppis och marknader runt om i Sverige

Bokning/Information /

Priser


Priset för våra standardplatser varierar, se därför respektive marknad för mer information. Vid behov av större plats läggs 50 kr per extra meter till på priset. Meddela oss vid incheckning om ni behöver mer plats.

Hyrbord

På våra bakluckeloppisar finns ett antal hyrbord. Dessa kan inte förbokas utan principen först till kvarn gäller. De som hyr bord ska lämna namn, person- och telefonnummer samt visa legitimation, annars kan vi inte lämna ut borden. Uppgifterna sparas tills bordet är återlämnat. Efter det raderas de. Det är mycket viktigt att ni meddelar när ni lämnar tillbaka borden så att vi kan pricka av er. 

Observera att ni personligen är ansvariga för borden. Om de förstörs eller inte återlämnas kommer ett vite om 1000 kr/bord att tas ut samt en stöldanmälan att upprättas.

Betalningsformer

Betalning sker med kort, Swish eller kontant direkt vid incheckning. OBS, betalning sker endast vid det tillfället. Betalning i efterhand eller senare under dagen accepteras inte. Prutning på avgiften förekommer inte heller. Vädret påverkar givetvis inte priset.