Östgöta marknader logotype

Östgötamarknader

Hjälper dig sälja - Loppis i Norrköping och Linköping

Våra marknader 2017 / Norrköping /

Lördagsloppis på Mirum


Norrköpings nya sommarloppis

Välkommen till Norrköpings nya loppis på Mirum Galleria! Precis vid E22´an på taket av p-huset kommer vi att ha bakluckeloppis lördagar maj till augusti.

PREMIÄR LÖRDAGEN DEN 5/5!

Bättre läge kan man inte ha för en loppis! I gallerian finns det alltid massor av folk plus att vi syns jättebra från Europavägen. Det lär bli riktigt bra köptryck vid borden i sommar! Kom och testa att bli säljare för en dag du med! Alla kan sälja.

Sälja på loppisen

Du behöver inte förboka plats, packa bara bilen full och sälj från bakluckan. Har du ingen bil går det bra att sälja från ett vanligt bord. Meddela oss bara vid incheckningen hur ni vill ha det. 

För de som inte har bord så har vi ett begränsat antal för uthyrning. Borden kan inte förbokas utan hyrs ut efter behov. Max ett bord per säljare.

Du som ska sälja, här hittar du en vägbeskrivning. Skriv in din adress så visar Google vägen till säljområdet.

Besöka loppisen

Besökare hänvisas till parkeringshuset ovanför gallerian. Samma som vi använder för loppis på vinterna. Följ skyltningen i rondellen när ni kommer om ni är osäkra på vägen. 

Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Priser

Standardplats (3 längdmeter bakom bilen): 200 kr (minsta platsavgift)

Bil med släp tillhörande samma säljare (5 längdmeter): 300 kr

Stor plats med eller utan bil (5*5 meter): 300kr

Lastbil/stor husbil/buss: 400 kr (maxvikt 3,5 ton)

Extra längdmeter: 50 kr/st

Hyrbord: 50 kr/st (begränsat antal, går ej att förboka)                        

Betala kontant, med kort eller med Swish

Årskorten gäller.

Tider

Lördagar mellan 5/5 - 25/8 (stängt 23/6)

Incheckningen börjar kl 7:00. Vi ber er att inte komma tidigare då det är risk för köer. Väntlägen finns i området runt gallerian. 

Marknaden igång mellan 9:00-14:00. Insläpp besökare från 9:00.

Hitta hit 

Spårvagn 2 går från centrala Norrköping. Här finner du tidtabellen

Övrigt:

Vi ber er att inte blockera rondell och tillfartsvägar till gallerian innan ni kommer till er säljplats. Vi hjälps åt så det går snabbt och smidigt att komma på plats. 

Endast säljare kommer in kl 7:00. Övriga besökare från kl 9:00. Alltså inga uppköpare/handlare på loppisområdet innan dess. För att höja säkerheten kommer våra ordningsvakter att avvisa obehöriga från marknadsområdet innan 9:00. Området måste vara utrymt och städat senast kl 15:00.  

Frukt och jordgubbar får inte säljas. Inte heller nya partihandlade varor. Grönsaker, honung, svamp och ägg får säljas av privatpersoner men inte av företag.

Maximal fordonsvikt 3,5 ton.

Parkering:

Vi hänvisar er till p-huset ovanför gallerian. Infart från Lidaleden. Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Snabbfakta om marknaden

Typ: Bakluckeloppis

Etablerad: 2018

Underlag: Betong

Max antal säljare: 120

Faciliteter: Allt i gallerian

 

I samarbete med